lördag 5 november 2016

En ljusslinga i mörkret

Det blir mörkt tidigt om dagarna sedan vi förra helgen ställde om klockorna till vintertid. På Vätö finns ingen gatubelysning utan här får vi hålla till godo med mån- och stjärnljus - såvida det inte är molnigt förstås. Därför känns det perfekt med en ljusslinga runt hela altanräcket. Så perfekt att jag tror att vi ska fylla på med istappar längs med stuprännan också. T ser skeptisk ut, vi har ju klarat oss utan pynt alla tidigare vintrar. Jo, men skillnaden nu när vi bor så nära är att vi kommer att vara här vintertid mycket oftare än tidigare. Dessutom är det fint med slingor och istappar. Well, jag får väl bearbeta honom lite.
Skrivandet har gått skitbra - helgens hela kvot är redan uppfylld. Men jag fortsätter - älskar min berättelse och människorna jag befolkat den med.
Hur ska det gå för Agnes och Leyla? Jag vet på ett ungefär men helt säker är jag inte ...

1 kommentar:

Kristina W sa...

Så fint med ljusslingan! Snart åker nog min ljusslinga upp också runt balkongräcket :)