söndag 8 januari 2017

Gott folk - vi har ett råmanus!

En otrolig manick som gör
att jag hör bättre och som dessutom
neutraliserar min tinnitus något.
Jag sitter med en kopp te och värkande axlar och armar, klipper med ögonen och längtar efter att få gå och lägga mig. Tröttheten kan bero på att jag varit uppe sedan klockan fem i morse och grovredigerat det sista av Manus 4. Men nu är råmanuset klart och ivägskickat till fru förläggare och fru agent. Så himla skönt! Missförstå mig inte - jag älskar min berättelse, har så gjort ända sedan Agnes kom till mig midsommarnatten 2015. Men även om det har varit fantastiskt roligt att skriva ner den, har de senaste månaderna varit tuffa. Det ska bli skönt att ta det lite lugnare under några veckor. Att bara ha ett jobb ...
Solnedgång och halvmåne på en och samma gång. Ibland glömmer jag bort att jag egentligen inte gillar vintern.

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Vilket vackert ljus! Nu har jag nästan läst ut "Alla dessa hemligheter" som jag köpte som pocket. Jag vill bara berätta att jag tycker mycket om den. Du har en fin ton i dina berättelser och det finns hopp mitt i allt det svåra. Jag ser fram emot din nästa bok.

Annika Estassy sa...

Tusen tack, Eva, uppskattar enormt att du berättar vad du tycker om mina böcker!