torsdag 23 mars 2017

Författarsamtal med Eva Swedenmark

Ikväll blir det författarsamtal med Eva Swedenmark! Vi håller till på Tjärhovsgatan 6 på Söder och alla är förstås välkomna.
Jag minns knappt hur det kom sig att Eva och jag fick kontakt med varandra en gång i tiden men jag tror att det var via våra bloggar. Att vi började följa varandra. Vår kärlek till Frankrike och böcker förenade oss. Jag hade inte kommit ut som författare ännu men tack vare bloggen fick jag utlopp för min skrivklåda.
Eva har skrivit massor av böcker inom massor av genre. Skönlitteratur för vuxna och unga, romaner och deckare, fackböcker. Hon har dessutom arbetat som journalist och var en gång chefredaktör för ABF:s tidning Fönstret.
Vi ska tala om litteratur, förstås, men också om livet och om att vara kvinna och om varför det är vid sextio som livet börjar.
Eva kommer att ha sin senaste roman med sig, Se upp med vad du önskar, fortsättningen på den underhållande Om ni inte börjar leva gör jag slut.
Hurra!

Inga kommentarer: