lördag 22 april 2017

Målvikten närmar sig

Att städa och feja lägenheten inför fotografbesöket tog på krafterna vill jag lova. Något Let's dance orkade jag inte med utan gick och lade mig istället. Har tröttnat på Let's dance för den delen. Vet inte varför. Som vanligt vaknade jag vid två-tre tiden. Redigerade ett par timmar (strök och formulerade om) och gick sedan och la mig igen.

Jag hoppas att lägenhetsfejandet ska resultera i fina bilder som i sin tur lockar många spekulanter till visningen. Lägenhetsmarknaden i Norrtälje är inte som den i Stockholm, värdeökningar är varken självklara eller på samma nivå. Oss gör det inget, vi räknar ändå inte med någon vinst, men det vore skönt om vi fick tillbaka insatsen.

Ställde mig på vågen i morse – knappt två kilo kvar till min målvikt. T som gått ner hela fem kilo sedan början av mars har ännu mindre kvar. Detta utan att svälta eller vara hungriga. Det enda vi gör är att se till att näringsintaget rimmar med hur mycket eller lite vi rör oss. Samt att vi äter bra mat förstås. Men jag måste erkänna att jag längtar grymt mycket efter bröd. Helst nybakat surdegsbröd. Det ligger ett sådant på köksbänken just nu. Jag köpte det till fotograferingen och det doftar förföriskt. Vi kommer inte att kunna motstå frestelsen, jag känner redan hur underbart den där första tuggan kommer att smaka ... En rejäl skiva med smör på motsvarar en powerwalk på 3,5 km. Bäst att packa med sig promenadskorna när vi åker till Vätö om en stund.

Inga kommentarer: