söndag 7 maj 2017

Minnet är bra men kort

En kall men solig helg. Eftersom minnet är bra men kort som man säger i Hälsingland, är det lätt att få för sig att våren är sen i år. Men allt är ju relativt och när jag läser inlägg från tidigare år konstaterar jag att maj är en instabil månad. Det räcker med att nordan blåser, som idag, för att det ska kännas som vinter igen. Med andra ord – allt är som det brukar. Förresten sov jag som en stock i natt, bortsett från en timme vid tretiden. När jag, återigen, läser gamla inlägg inser jag att sömnproblem och stress inte är något nytt fenomen för min del. Inget nytt under solen där heller.

Den 7 maj 2017. Mulet just när bilden togs men soligt annars. Gräsmattan och rabatterna har inte återhämtat sig riktigt efter att vi lät installera vakuumtoalett med tillhörande tank förra året.
Den 8 maj 2016. Jag gick tydligen omkring barbent den dagen. Sen blev det kallt igen.
Visningen av lägenheten är avklarad. Ingen omvisning inplanerad i veckan men möjligen nästa helg. Som sagt – bostadsmarknaden i Norrtälje liknar inte på något sätt den i Stockholm. Kan förresten meddela att den där fönsterputsningsmanicken var helt suverän!
Idag är det presidentval i Frankrike. Omgång nr 2.  Det står mellan ett oprövat liberalt kort och en högerextremist. Jag väljer alla gånger det oprövade kortet.
Lägenhetsvisningar kräver bra bok och praliner ...

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag måste också tvätta fönster. Förra året hade jag en putsare som kom hit, men i år är armen bra alltså kan jag göra det själv.
Kanske med din manick där.

Annika Estassy sa...

Manicken är bra för fönsterpartier utan spröjs och annat. Men jag älskar fönsterputsare! De jobbar fyra gånger snabbare än jag.