måndag 12 juni 2017

Gröna fingrar sökes – Manus 4 har fått en titel!

Gröna fingrar sökes.
Så kommer min nästa roman, den som släpps våren 2018, att heta. Jag känner mig mycket nöjd med att förlaget valde ut min personliga favorit bland titelförslagen. Som jag längtar till releasen!

2 kommentarer:

Kristina sa...

Vilken spännande titel Annika :) Kul att förlaget valde just din favorit. Passar på att ställa en fråga då: Spånar du på olika titlar själv som du presenterar för förlaget? Eller spånar du och förlaget tillsammans? Hur gör du/ni för att komma fram till en titel som känns bra?

Annika Estassy sa...

Ledsen för sent svar, Kristina!
Manus 4 har hela tiden haft en arbetstitel men förlaget tyckte inte att den var optimal. Så jag klurade en stund och lämnade 5 olika förslag. Hittills är det alltid jag som namngett mina böcker och som tur är har förlagen gillat dem.