söndag 10 september 2017

Ordning och reda

Skor och ytterkläder ryms
i den andra delen
Äntligen fick vi ändan ur och fixade till garderoberna och städskåpet. Vi behöver komplettera med ett par trådkorgar men jag är ändå sjukt nöjd med resultatet. Den stora garderoben i hallen är guld värd. Den sväljer massor och är dessutom snygg tack vare spegelskjutdörrarna.

Garderobfix, städning och långpromenader – det är sånt jag ägnar helgerna åt medan jag väntar på att Elin, min redaktör, ska ha läst klart Gröna fingrar sökes. Om två veckor ska vi ses för att gå igenom hela manuset. Spännande! Omslaget är klart och godkänt av såväl mig som förlagets kommunikation- och säljavdelningar. Ett rätt så fräckt omslag faktiskt. Sofia Scheutz har formgivit. Förlaget är förtjust och jag med. I december blir det officiellt!

Den läckande toaletten i stugan är nu lagad. Ett rör hade tydligen spruckit. Hurra för Miljösanitet som var snabbt på plats!

1 kommentar:

Kristina sa...

Ordning och reda är så skönt! Var sak på sin plats :)