lördag 18 november 2017

Bubblar trots att orken tryter

Inte ett vettigt handtag har jag gjort idag. Inte städat (annat än dammsugit upp gruset från hallmattan), inte  monterat ihop hyllan som ska förvandla vår kaotiska städskrubb till ett under av ordning, inte heller promenerat eftersom vädret varit skit. Istället har jag läst, suttit på café med T och pratat och pratat, varit på Åhléns och köpt en turkosfärgad halsduk och en rosendoftande deodorant. Handlat en flaska mousserande bara för att jag tyckte att vi var värda det. Läst igenom avtalsförslaget från Månpocket för en fortsatt utgivning av Solviken ...
Min förstfödda lever alltså vidare och har hälsan vilket jag är så oerhört glad för. 
Dessutom har Croissants till frukost som pocket sålts slut och tryckts upp i en ny upplaga.
Jag blir alldeles varm och bubblig inombords när jag tänker på mina böcker. På att jag är författare och lever en dröm som jag inte ens visste att jag hade.

Inga kommentarer: