torsdag 21 december 2017

Vintersolstånd

Klockan 17:28 idag inföll vintersolståndet i Sverige. Från och med nu blir dagarna ljusare, långsamt men säkert. Vad gjorde jag idag klockan 17:28? Satt på bussen hem från Stockholm till Norrtälje och hade precis kommit fram till Campus. Tog på mig dunkappan och förberedde mig att kliva av vid nästa hållplats, Gustavslund, klockan 17:30. Därifrån har jag 6 minuter hem.
Jag är alltså hemma efter ännu en intensiv dag. I morgon jobbar jag hemifrån på förmiddagen – jag har några saker kvar att fixa men inte alls mycket. Eftermiddagen ska ägnas åt att handla julklappar – jag har inte hunnit köpa en enda ännu. Sedan hoppas jag att julfriden ska infinna sig.

2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Vintersolståndet är en dag att alltid längta efter ... nu blir det, typ ett helt år till nästa, men där emellan kommer - en massa annat :)
God Jul och ha det allra bäst - Du & T <3

Annika Estassy sa...

Däremellan kommer ett sommarsolstånd! :) Tack snälla Ebba, en god jul till dig med! Önskar dig det allra bästa.