tisdag 16 januari 2018

Här bor ingen grämare

Vissa möten är roligare än andra och det på Espresso House i eftermiddags tillhörde kategorin riktigt trevligt och inspirerande.
Mindre roligt är vädret ikväll – hårda vindbyar och blötsnö – som innebar att det tog mig 40 minuter längre tid än vanligt att komma hem. Man skulle kunna tro att jag vid sådana tillfällen ångrar flytten till Norrtälje men icke sa nicke, här ångras ingenting. Jag är fortfarande lika provocerande nöjd med att vi blev småstadsbo. Dessutom är detta med att ångra sig rätt så meningslöst om ni frågar mig. Bättre att göra någonting åt saken om man inte är nöjd. Jag är alltså ingen grämare. (Ja, jag vet att ordet inte existerar och det är därför jag precis uppfunnit det.)
Nu ska jag dricka te och sedan undrar jag om jag inte ska passa på att se på ett avsnitt av The Good Wife på Netflix. Eller ska jag kanske titta klart på Delicious på SVT Play istället? Alla dessa val ...

Inga kommentarer: