fredag 23 februari 2018

I april blir jag en av Gammelgårdens hubbare

Jag hade ju bestämt mig. Att jag skulle ha köksbordet som min arbetsplats. Ändå sitter jag här och ler när jag tänker på att jag från april blir en av Gammelgårdens hubbare. Hubb, hjulnav på engelska, är den centrala platsen i ett nätverk. En gemensam arbetsplats där frilansare och entreprenörer kan träffas, arbeta och inspirera varandra.
Egentligen skulle jag ha avbokat dagens möte – hade som sagt bestämt mig – men tänkte att jag lika gärna kunde gå dit, hade ändå inget bättre för mig. Olof och Peter tog emot mig, bjöd på kaffe och mandelskorpor och berättade så entusiastisk om sin vision, om det gamla värdshuset och om människorna i det, att jag bestämde mig för att hyra in mig, en dag i veckan till att börja med. Jag blir del av en kravlös gemenskap och behåller min frihet. Jag tror att det är precis vad jag behöver. Dessutom var hundar välkomna.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Gud vilket underbart hus! Låter som en härlig plats att sitta och vara kreativ på :)

Annika Estassy sa...

Jag hoppas det, Kristina!