tisdag 6 februari 2018

Ledig dag med fix och pix

Idag var jag ledig och jag lyckades hålla mig från att gå in och läsa mina jobbmejl. Duktigt, Annika!
Tidigt i morse, det var fortfarande mörkt ute, åkte jag ut till Vätö för att ta emot elektrikern. Infravärmen på altanen hade gjort sitt och monterades ner. Han flyttade även om lite i elcentralen för en jämnare belastning. Märkligt att det ska till en försäljning innan man får ändan ur och tar tag i vissa saker.
Senare på dagen gick jag bort till Roslagens bokhandel för att träffa bokcirkeln jag gått med i. Den första boken vi ska läsa är En äkta man av Dennis Lehane. Jag läser sällan spänningslitteratur så det blir en intressant utmaning. Samtidigt undrar jag hur jag ska få tiden att räcka till. Fast vad gör det om jag inte hinner? Världen lär inte gå under för det.
Norrtälje har något så sällsynt som en riktig bokhandel. En sån som fanns förr. Innan kedjorna och nätbokhandlarna tog över marknaden.
Anette Grinde firar 2 månader som bokhandlare och leder vår bokcirkel.

Inga kommentarer: