fredag 16 februari 2018

Ledig!

Tro't eller ej men idag är jag ledig, ledig som i att inte läsa jobbmejlen och inte svara i jobbmobilen. Inte ha den på ens. Överhuvudtaget inte göra ett jota som är jobbrelaterat.

Istället ska jag åka ut till Vätö och ta emot fotografen som ska föreviga stugan inför försäljningen. Och så ska jag titta på en lokal och se om där finns en lämplig kontorsplats åt mig. Om jag har råd vill säga. Men att inte investera i ergonomin kan också bli dyrt. Jag vet ju hur dåligt mina axlar och armar mår efter långa skrivpass i fåtöljen eller vid köksbordet. Därför ska jag börja simma också. Har faktiskt gångavstånd till simhallen. I Norrtälje har jag gångavstånd till det mesta – underbart!

Annat jag ska göra på min lediga dag: gå till bokhandeln och hämta ut boken som vår pinfärska bokcirkel ska läsa samt ta bilen till ICA Flygfyren. Där väntar ett kolli på drygt 17 kilo. Mina friex av Gröna fingrar sökes ... Tur att jag har lite plats över i bokhyllan efter min senaste utrensning.

Inga kommentarer: