tisdag 20 februari 2018

Struktur och disciplin

I mitt nästa liv, det som författare på heltid, kommer jag att behöva vara disciplinerad när det gäller sociala medier. Inte hänga på Facebook och Instagram och inte läsa bloggar förrän dagens beting är avklarat. Fantastiskt hur snabbt tiden försvinner när man surfar runt på nätet. Jag hinner inte mer än blinka så har en timme gått. Livsfarligt ju.
Nej, i mitt nästa liv är det struktur och disciplin som gäller (ha ha, vem tror jag att jag lurar?). Exakt hur jag ska lägga upp mina dagar vet jag inte ännu men jag kommer väl på det så småningom. Får testa mig fram.
Det är mycket jag inte vet när det gäller mitt nya liv ...
En sak vet jag dock och det är att jag lovat min förläggare att ha ett råmanus klart i november. Deadline och tydliga mål – det är min melodi. Då jobbar jag som bäst.

Inga kommentarer: