fredag 16 mars 2018

Där försvann ännu en vecka

Alltså, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Fredag igen. Hur är det möjligt?
Jag sitter hemma i soffan. Teven är avstängd och jag längtar efter att få gå och lägga mig men klockan är inte tillräckligt mycket ännu. I teorin skulle jag kunna krypa till kojs vilket ögonblick som helst men i praktiken känns det konstigt att göra kväll klockan åtta. Särskilt en fredag.
Det blev en fin avslutning på arbetsveckan – eftermiddagsmöte på förlaget och därefter en afterwork med min förläggare. Samtal och skratt.
Även nästa vecka är fullspäckad med jobb. Årsmöte och trädgårdsmässa (där jag ska tala om Gröna fingrar sökes) och lönerevision.
Men nu är det helg. Jag ska öva med min kör hela lördagen och på söndag är det första visningen av stugan. Spänningen är olidlig. Eller tröttheten snarare. Godnatt.

Inga kommentarer: