tisdag 20 mars 2018

En måndag kvar

Cerbère
Intensiva dagar, mycket som ska hinnas med på jobbet innan jag lämnar över stafettpinnen nästa vecka. Löneförhandlingar till exempel. Och en årsstämma på torsdagskväll dit jag kommer direkt efter att ha varit på Älvsjömässan Nordiska trädgårdar kl 16 och haft ett samtal med min förläggare om trädgårdens läkande kraft (vilket vi även ska tala om på söndag kl 11.30). Samma dag släpps Gröna fingrar sökes och finns äntligen att köpa. Hurra!

Jag längtar efter att inte längre ha ansvar för en organisation och en arbetsplats. Kunna koncentrera mig på mitt. Jag längtar efter plusgrader och grönska. Efter vårt franska hus, att få se det färdigputsat för första gången. Att titta ut över havet, fånga soluppgången, gå ner till byn och ta en kaffe eller ett glas vin på La Dorade. Äta middag på La Plage. För trots att även södra Europa haft det kyligt och snöigt på senare tid, går det inte att jämföra med iskylan som råder hemmavid. Jag längtar efter miljöombyte. Att få rensa hjärnan och tanka energi. Att få skriva på heltid.
Däremot längtar jag inte efter att stugan ska bli såld.

1 kommentar:

Ebba Range sa...

Spännande dagar ... spännande framtid!
Varmt lycka till med alltihop <3