fredag 23 mars 2018

Trädgårdsmässa och årstämma

Jag har alltid drömt om att delta på
Nordiska Trädgårdar. Tänk att jag får göra 
det tack vare en skönlitterär bok. Vem
hade trott det? 
Vilken dag det blev igår, full fart från att jag klev upp tills jag satte mig på Norrtäljebussen halv nio på kvällen. Allt gick så bra som jag hade hoppats – trädgårdsmässan, möten och avdelningsstämman – mycket tack vare fantastisk backup av mina medarbetare, min förläggare och mitt förlag. Det är en ynnest att ha det stödet och jag är oerhört tacksam.

Igår var jag även på mitt allra sista möte med min styrelse och det kändes onekligen konstigt att skriva in ett annat namn än mitt på vem som har rätt att teckna firman. Men när vi kom till punkten att boka in nästa styrelsemöte och jag inte ens behövde öppna min kalender kom lugnet. Jo, jag gör rätt som väljer att hoppa av för att satsa hundra procent på mitt författarskap.

Peter Örn som inledde årsmötet och som jag träffat några gånger tidigare, fick min bok som tack. På bussen hem kom ett sms från Peter: "Har redan läst ett tiotal kapitel, det är en rasande bra bok." Ett perfekt slut på en fin dag.

Inga kommentarer: