måndag 23 april 2018

Utrensning och städning – dag 3

Min och T:s dag:
Åka till förrådet och lasta av kartonger med saker som så småningom ska vidare till Cerbère. Åka till Gammelgården och skriva ut ett köpeavtal – båten är härmed såld. Åka till Vätö för att rensa ut det sista och börja flyttstäda. Herregud vad vi har skurat! Inte för att vi varit några lortgrisar direkt utan för att jag är en petmoster och vill lämna det rent och fint efter mig. Alltså plockade jag ner fläkten så att jag kom åt alla skrymslen och vrår. Det tog ett par timmar bara det. Spisen, kylen, alla skåp och garderober, alla hyllor och luckor ... Vi brukar leja bort flyttstädningen men denna gång prioriterade vi att lägga pengarna på en container istället.

I morgon tar jag badrum, fönster, karmar och golv. T måste jobba. Men sedan är det klart och jag kan ägna mig åt annat. En Storytelfrukost på onsdag och att leda ett författarsamtal med Anna Fredriksson på torsdag. Bland annat.

Inga kommentarer: