onsdag 30 maj 2018

Jag minns en stund, i Furusund ...

Hemma igen efter ett fantastiskt skrivarläger i Furusund. Så roligt det har varit och så många sköna människor jag lärt känna. Ett stort tack till Mian Lodalen och Sara Lövestam som ledde lägret, och även till kocken (och författaren) Petra Sandberg Holstensson och arrangören (och blivande skrivpedagogen) Ingrid Hedman. Det blev inte mycket skrivet för min del men desto mer tänkt. Jag har fått massor av inspiration och nya idéer att överföra till Manus 5. Och som jag skrattat! Men inte badat, till skillnad från de flesta andra. Jag badar helt enkelt inte i femtongradigt vatten, hur mycket solen än strålar från en molnfri himmel.
Utsikten från frukostverandan
Jag erkänner – jag är en badkruka.
Astrid Lindgrens sommarhus.
Grusvägar, blommande syrener och sagolikt väder.
Håller man till i skärgården är en båttur obligatorisk.
Blidö.
Försommarkväll ute i farleden.
Christiansborg i Furusund. 10 rum och 18 bäddar.

Inga kommentarer: