fredag 11 maj 2018

Underbar ryggmassage

Jag var på ryggmassage hos Hälsokraft i Norrtälje idag. I en timmes tid knådade, tryckte och masserade Anna rygg, axlar och rumpa och jösses som det kändes. Jag var inte medveten om hur spänd jag varit. Förmodligen är det därför som jag sovit dåligt de senaste veckorna, inte mer än ett par timmar vissa nätter. Oklart varför egentligen, jag har inget att oroa mig för. Däremot är det ganska mycket som händer i mitt liv. Plus Manus 5 förstås som tar en hel del tankekraft i anspråk. Och så de förbaskade vallningarna som inte vill ge med sig.
Efter massagen blev det utomhuslunch med T på Café Atmajala nere vid Norrtälje ån innan jag satte mig vid köksbordet igen och fortsatte jobba med manuset.
På frågan om jag saknar mitt gamla jobb är svaret ett rungande nej.

Inga kommentarer: