torsdag 14 juni 2018

Strukturerar

Arbetet med att strukturera upp Manus 5 fortsätter enligt plan. I morgon ska jag gå till Gammelgården, skriva ut all research och stoppa in den i en pärm. Även om jag anser mig vara rätt så digital, gillar jag det gamla sättet att jobba på: med papper och understrykningspenna.

Jag har beställt en skrivare/scanner/kopiator som ska få följa med ner till Frankrike. Det blir även en hel del böcker. Fördelen med att åka bil jämfört med att flyga är just packningen. Nu är inte vår bil särskilt stor men den rymmer mer än man tror, särskilt om vi fäller ner baksätet. I morgon ska den in till verkstan för en allmän kontroll. Vi vill minimera risken med bilproblem på autobahn. Jag har skräckfyllda barndomsminnen av mamma (hon reste alltid ensam med oss tre barn i bilen) som letar förtvivlat efter en öppen verkstad efter att våra slitna bilar (nya hade vi inte råd med) börjat låta och bete sig konstigt.

Nu ska jag fortsätta arbeta. Inga åttatimmars arbetsdagar här inte men jag klagar inte det minsta.

Inga kommentarer: