lördag 22 september 2018

Flyttbestyr dag 7

Less, less, less ... Tur att vi fick ägna eftermiddagen åt någonting mycket trevligare än flyttpackning – en tripp till Stockholm för att fika med sonen och hans flickvän som kommit upp från Linköping för att gå på teater.
Nu sitter jag återigen omgiven av kartonger och resväskor. Bokmässoväskan är färdigpackad och jag har rensat lite till bland mina kläder. Det blir till att åka till secondhand-butiken på måndag igen.
I morgon är det tidig revelj som gäller – vi har hyrt en skåpbil och ska köra ner sängen till svärmor i Sollentuna.
Jag avskyr att flytta. Hatar det verkligen. Varför har jag då inte gjort annat än just det de senaste åren kan man undra. Kanske därför att det är som med så mycket annat här i livet – det är skönt efteråt.

Inga kommentarer: