söndag 7 april 2019

Ännu en söndag

Fikonkart
Snart är ännu en dag över. Väcktes av Dexter strax efter sju och tog ut honom på en promenad ner till byn för att köpa croissanter och en surdegsbaguette till frukost. 
Efter att ha avklarat morgonbestyren åkte vi in till grannbyn Banyuls 7 km bort för att gå på marknaden. Grönsaker, bröd, paëlla, fårost, rökt vitlök och en halv grillad kyckling hamnade i shoppingkassen. Slog oss ned på en uteservering, drack ett glas rosé i solen och tittade på folk. Dexter hittade hundkompisar på stranden och fick leka av sig. Hem för att äta lunch och sova middag (trött efter ännu en natt med fyra timmars insomnia) och sedan långpromenad med Dexter och pratstund med M och O, följt av pratstund med fru D från Danmark som bott här i trettio år. 
Hem och skicka iväg en beställning till Ikea. Betalningen godkändes inte men ändå reserverades beloppet på mitt kreditkort. Försökte igen med ett annat kort och då gick det bättre. Men någon bekräftelse på att köpet gått igenom fick jag aldrig. Det blir till att ta tag i detta i morgon när kundtjänsten är öppen. Suck.
Småfix innan middagen och nu är T och hunden ute på kvällsrundan. Själv ska jag se om jag hittar någonting sevärt på Netflix.
Men jag gör annat också: tänker. På en ny berättelse. En som kanske kommer ut som ljudbok.

Inga kommentarer: