söndag 14 april 2019

Sömnlös igen.

Av dagens planer blev det intet. Anledningen är en sömnlös natt. Somnade först vid sextiden i morse och strax efter sju väckte Dexter mig och ville ut. T fixade frukost och sedan gick jag och lade mig igen, yr och illamående av trötthet. Sov bort hela förmiddagen. Lite gjort blev det dock. Vi skruvade ihop ett utomhusskåp att förvara grillkol, trädgårdsredskap och annat smått och gott i (skåpet är av plast och fult men praktiskt) och jag sopade och sköljde köksterrassen. Efter det tog orken slut.
Så vad gör jag när jag inte kan sova? Läser. Kollar på Netflix och HBO. I natt såg jag samtliga avsnitt (6 st) av Störst av allt. Mycket bra. Men jag sover hellre om nätterna än kollar på bra serier.
Kvällspromenad med Dexter. Plötsligt öppnar sig en glugg mellan två hus ...