måndag 6 maj 2019

Dags för lite struktur

Redigeringen flyter på som den ska så det finns inte mycket att tillägga när det gäller den biten. Och än har jag inte tröttnat på texten. Däremot måste jag få struktur på mina arbetsdagar. De försvinner i en hiskelig fart och jag är expert på att prokrastinera, med onödiga stresspåslag som följd. Alltså är det strama tyglar som gäller från och med nu. Skriva/redigera på förmiddagarna när jag brukar vara som piggast, och spara diverse ärenden och göromål till eftermiddagen. Och inga skärmar efter klockan 22 för att hjärnan ska hinna rensas på intryck och jag somna lättare. Att läsa en pappersbok däremot går utmärkt. Vilket är vad jag tänker göra nu. Att krypa ner i sängen tillsammans med en bra bok – finns det något bättre?

2 kommentarer:

Lena sa...

Håller med. Kryper gärna ner i sängen med en bra bok :)

Åsa Hellberg sa...

Jag tittar på tv innan jag ska somna, är för trött för att läsa då.
Håller annars med om att det är bäst att jobba på morgon och förmiddag, efter lunch är det nästa ingen idé att ens börja.