måndag 15 juli 2019

Ännu en dag

14 juli kom och gick utan att göra något väsen av sig. Vi lunchade på Cap de Creus i Spanien, vi tog ett kvällsdopp i viken hemmavid (det blåste och var vågigt men det hindrade inte Dexter från att slänga sig i och hämta bollen) och vi körde därefter till grannbyn Banyuls för att äta glass och titta på folklivet. Sedan åkte vi hem och jag satte mig för att gå igenom det sista korrekturet av En sång för Hedda. Jag blev klar vid tretiden i natt och nu återstår inget annat än att skicka boken till tryck. Äntligen kan jag släppa Hedda och koncentrera mig på Nelly. Jag önskar att jag kunde jobba med flera berättelser i taget, det vore så mycket effektivare, men jag har svårt att befinna mig i flera världar samtidigt.
La tramontane blåser idag vilket svalkar. Vi passade därför på att gå rundan på 6 kilometer med Dexter.
Nu tänker jag ta en siesta. Sedan ska jag ringa Honda och beställa tid för service. När det är gjort ska jag umgås med Nelly några timmar. Jag är så nyfiken på hur det ska går för henne ...

Inga kommentarer: