söndag 15 december 2019

Danmark gillar Grønne fingre søges!

Det är så roligt att få ta del av den danska responsen på Gröna fingrar sökes! Berättelsen tycks gå hem även hos de danska läsarna och det gör mig genuint lycklig. Senast var det en lektör som jämförde stämningen i boken med den i Änglagård. Snacka om wow-faktor! Jag gillar även att den beskrivs som en utvecklingsroman – vilket den ju är, precis som alla mina berättelser.
Wow-faktor var det även på dagens väder, denna tredje advent. 
Cerbère

Vid gränsen till Spanien.

2 kommentarer:

Carin sa...

Bonjour Annika,
Även jag tyckte mycket om "Gröna fingrar sökes"!
Nu har jag precis lyssnat på "En sång för Hedda".
Mysig berättelse som passar bra nu i julstöket med alla kökstips :) Jag blev sugen på Pirjos frestelser... Finns de i verkligheten? Vore spännande att pröva receptet!
Tack för alla härliga berättelser!

Annika Estassy sa...

Bonsoir Carin! :)
Visst finns Pirjos frestelser på riktigt! Det är finska julstjärnor, gjorda på smördeg och plommonsylt. Det finns olika varianter med såväl russin som katrinplommon.
Tack för att du läser mina berättelser!