måndag 2 december 2019

Förkylning och nya rutiner

Skrivhörnan kallar ...
Jag är förkyld, måste ha blivit smittad när jag reste hem från Sverige i torsdag. Redan igår kände jag att någonting var på gång men hoppades att det skulle gå över. Jag hann ändå med att putsa fönstren, städa och göra adventsfint innan energin tog slut. Samt åka iväg och lyssna på en adventskonsert i grannbyn Banyuls och därefter gå hem till R och K för att dricka glögg gjord på franska ingredienser. Mycket gott och lagom sött.

Idag är det vardag igen och därmed dags att ta tag i ljudboksserien Nelly. Förlaget gillade det jag fått ihop hittills och vill att jag skriver vidare. Det blev inte diss alltså utan hiss! Serien är tänkt att släppas nästa höst på förlaget Tiden (ett digitalt imprint och del av Norstedts Förlagsgrupp) och datum för manuslämning är satt till den 1 mars.

Efter att jag skrivit klart Nelly är det dags att börja jobba med del 3 i Månebyserien. Hög tid att få ordning på mina skrivrutiner med andra ord, och sluta skjuta upp skrivandet till sista stund. Här ska skrivas regelbundet och inte prokrastineras. Basta.

Inga kommentarer: