lördag 29 februari 2020

Snörvlar och redigerar

Tyvärr var det inte inbillning utan jag är förkyld. T också. Alltså smittades vi samtidigt, alltså hände det på födelsedagsfesten förra helgen, alltså är den skyldige är en av mina bröder. Men det är en vanlig förkylning och inte Coronaviruset. Vi har varken feber eller problem med luftvägarna. Vi snorar och har ont i halsen bara.
Frankrike rapporterar 58 fall av covid-19 i skrivande stund (Sverige har 12 stycken), tre av dem i Montpellier där pappa bor. Inga coronafall alls i vår region. Jag är inte orolig för egen del, varken T eller jag tillhör någon av riskgrupperna.

Två avsnitt kvar att redigera och jag kommer att bli klar i tid, förkylningen till trots. Sedan dröjer det tio dagar innan jag får manuset i retur för mer redigering vilket ger mig tid att börja spåna på det som ska bli den tredje boken om Måneby. Samt ta emot våra första hyresgäster för denna säsong – hela mars är fullbokad!

Inga kommentarer: