onsdag 15 april 2020

Dag 30

Ljudboksserien jag skrivit har länge haft arbetstiteln Nelly efter huvudpersonen men nu är förlaget och jag överens om en riktig titel. Vad serien heter återkommer jag till ...

Jag har gått igenom manuset en sista gång och idag skickat det vidare till redaktören. Hennes uppgift är att se över språkliga missar och annat konstigt som både mina och förläggarens ögon missat. Det är med andra ord exakt samma process som när jag skriver en vanlig roman vilket jag är glad över. Det är en ynnest att jobba med ett förlag som är mån om såväl berättelsen som texten, och som inte slarvar igenom processen bara för att det är en ljudboksserie. Det tror jag att lyssnarna kommer att både märka och uppskatta. Så tack till Tiden (del av Norstedts Förlagsgrupp) för ett gott samarbete så här långt.

Inga kommentarer: