fredag 17 april 2020

Dag 32

Förra boken utläst och har nu påbörjat en ny. Intressant att läsa en prisbelönt fransk roman som trots att den är skriven av en ung författare (född 1990) ändå känns så väldigt klassisk i sin form. En allvetande berättarröst och inte så mycket gestaltning. Ändå fungerar det. Eftersom det till syven och sist handlar om att författaren har någonting spännande och intressant att berätta.

Förutom att läsa och göra en ny spotifylista, har jag tänkt. På min nästa bok, den tredje om Måneby. Planen är att börja skriva den i maj. Jag känner hur det rycker alltmer i skrivartarmen. Snart är det dags.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jag längtar att få läsa mer om Måneby! Hör till den grupp som fortfarande vill äga och hålla i den bok jag läser och sedan ta den ur min bokhylla,hålla i den, betrakta pärmen och återgå till att läsa den igen! För övrigt älskar jag att läsa din blogg och instagram och Dexters dagbok är helt ljuvlig liksom Dexter själv! Kramar i massor från
Marianne

Annika Estassy sa...

Kramar i massor tillbaka, Marianne!