fredag 22 maj 2020

Nyklippt

Det är 14 veckor sedan jag klippte mig senast, men i dag var det äntligen dags att göra någonting åt slitna toppar och obefintlig frisyr. Iklädd munskydd klev jag in på min vanliga salong i Perpignan och vips kortades längden med en halv decimeter. Frisören tunnade dessutom ut håret – det fanns tydligen mycket att ta av. Ett tag tänkte jag be henne att bara ta topparna men jag ändrade mig. Jag vill inte ha långt hår mer, den perioden i mitt hårliv är över. Men jag vill inte ha kort heller. Det hade jag i mina tidiga tonår men jag tyckte aldrig att jag fick ordning på det. Alltså fick det bli halvlångt – igen. Skönt att slippa den långa och varma kalufsen nu när sommarvärmen kommit.
Nästa gång jag sätter mig i en frisörstol, hoppas jag att ansiktsmask inte längre behövs ...

Inga kommentarer: