torsdag 14 maj 2020

Vingården mellan berg och hav ...

... så heter min ljudboksserie. Den som haft arbetsnamnet Nelly, eftersom huvudpersonen heter så. Och som titeln antyder – eller snarare tydligt visar – utspelar sig serien på en vingård. En liten en.
Jag redigerade klart manuset idag, precis som jag hade planerat, och är så nöjd med resultatet. Och med min proffsiga redaktör Janna!
Vädret är skit just nu, det ska dock vända nästa vecka. Regnet gör mig inget, viktigast är att det inte är kallt. Vilket det inte är.

4 kommentarer:

Boel sa...

Grattis! Så spännande! Ser fram emot att läsa! Tyckte mycket om dina böcker som utspelade sig i den lilla byn vid Medelhavet! Vad är en ljudboksserie undrar jag, som läser pappersböcker?

Annika Estassy sa...

Tack, Boel! En ljudboksserie är en berättelse skriven i ett antal olika avsnitt. Tanken är att lyssnaren ska kunna lyssna på ett avsnitt i taget (alla avsnitt är ungefär lika långa) men i mitt fall kommer förlaget att lägga ut samtliga avsnitt på en gång. Det är ungefär samma skillnad som mellan en långfilm och en tv-serie. :)

Boel sa...

Så trevligt! Det ser jag fram emot!

Åsa Hellberg sa...

Bra titel!