söndag 12 juli 2020

Reseplanering

Nu är det bestämt – om inget oväntat inträffar, åker vi upp till Sverige i slutet av september och blir borta i nästan tre veckor. Själva resan tur och retur tar fem dagar bara den och den resterande tiden ska vi fördela mellan Linköping och Stockholm. Vi bilar upp alltså. Dels för att vi är trötta på att flygbolagen ställer in eller ändrar våra bokningar hela tiden, dels för att vi då kan åka upp alla tre samtidigt. Tåg skulle också funka men i dessa virustider känns det bra med egen bil – och att slippa bära ansiktsmask genom halva Europa.
Det blir första gången sedan T och jag flyttade hit för två år sedan som vi besöker Sverige tillsammans. Så dags bör jag ha skrivit klart – eller nästan klart – Måneby 3. Och har jag inte det så har jag inte det. Jag vägrar stressa fram en berättelse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för att ni kan åka till Sverige i slutet av september blir säkert underbart att få träffa barn och barnbarn!
Eftersom jag inte har instagram så kommenterar jag här! Alltså Dexter,jag älskar den hunden!!!! Vad jag skrattade då jag såg fotot med honom och laptopen - härligt:) ... och Dexters dagbok, jag skulle bli sååå lycklig om man kunde få den publicerad, tänk att få alla samlade texter och foton, DET vore underbart! Men det är bra att man åtminstone får läsa den på instagram!
Kram från Marianne och en extra kram till Dexter :)

Annika Estassy sa...

Tack Marianne! Dexter får också oss att skratta. Varje dag faktiskt. :)
Kramar från oss!