fredag 7 augusti 2020

Homeland

Det fanns en tid när teveserier var just teveserier. De sändes en gång i veckan och halva befolkningen satt bänkade. Dallas, Familjen Macahan, Törnfåglarna, Mad Men, 24 ...
Idag är det streaming som gäller och hela säsonger släpps samtidigt på till exempel Netflix och HBO. Livsfarligt. Som att bli bjuden på lördagsgodis varje dag.

När jag gick kursen i att skriva teveserier för ett par år sedan, användes serien Homeland som exempel flera gånger. Då hade jag inte sett den, men nu har jag det. Samtliga sju säsonger i nästan ett svep. Jag har sovit för lite och inte alls jobbat så mycket som jag borde ha gjort. För jag ville så gärna se hur det skulle gå för den bipolära CIA-agenten Carrie Mathison.
Säsong 8 släpps på franska Netflix i början av nästa år så det är bäst att jag sätter fart och jobbar ikapp, och absolut inte klickar på en ny serie. För risken att jag än en gång fastnar är överhängande.

Inga kommentarer: