onsdag 9 september 2020

Bestyr och besvär

Vi tog upp båten igår, och för första gången sedan vi sjösatte henne vägrade vår Chipie att starta. Är det inte typiskt? Men upp kom hon likväl och står nu i garaget och väntar på bättre tider. Eller snarare på att  mekanikern Marc från vår spanska grannby Portbou tar sig en titt på motorn som ändå måste servas. Det gör han i morgon.
Idag har vi hyresgästbyte och på fredag har jag två digitala möten varav en är en intervju. Även nästa vecka är full av diverse bestyr.

Men på lördag ska jag till läkaren eftersom jag har ont i vänstra höften och har så haft sedan i vintras. Först trodde jag att det var träningsvärk efter alla våra bergspromenader. Men värken gick inte över. Så jag tänkte att det var min gamla ischias som spökade. Men jag är inte säker på det längre eftersom det gör ont när jag är stilla, inte när jag rör mig. Nätterna är värst. Bäst med andra ord att låta vår husläkare ta sig en titt.

3 kommentarer:

Boel sa...

Krya på dig! Och lycka till med Sverigeresan!

Åsa Hellberg sa...

Bra idé att gå till en läkare!

Jag har också problem med en höft (sedan ett par år), märker det mest när jag går och om jag ligger på den sidan på natten. Jag har googlat mig till en inflammation bla bla bla som ska gå över ... Har för mig att den blev bättre när jag tränade stretchövningar i min jympaklass. Sämre när jag stampade i golvet i tantdansklassen.

Trevlig helg! Kram

Annika Estassy sa...

Tack, Boel!
Åsa: Jag har också googlat och kom först fram till att det nog rör sig om skelettcancer! Som är mycket ovanlig ... Så jag googlade igen och landade i att det troligtvis är en inflammation av något slag. :) En trevlig helg till dig med! Kram