söndag 20 december 2020

Plastmattor i julklapp

Två saker jag verkligen uppskattar där vi bor, är att det fortfarnade finns postkontor och att paketleveranser hem till dörren fungerar klockrent, även på lördagar. Igår ringde det således på grinden och utanför väntade postbudet med Pappelina-mattorna jag beställt. Svenska mattor tillverkade i Leksand men beställda via den franska återförsäljaren Lapadd. 

Jag minns att det låg plastmattor i köket på bondgården i Hälsingland där mamma växte upp, så även i vår 70-tals lägenhet i Ljusdal. De var praktiska men tråkiga. Pappelinas plastmattor är någonting helt annat och de har länge legat högt på min önskelista. Det är dock inte förrän nu som jag hittat en färgnyans som passar hemma hos oss. Den kommer att matcha mosaiken jag ska sätta upp som stänkskydd helt perfekt.Inga kommentarer: