måndag 7 december 2020

Skriver och skriver


Jag skriver. Har lovat förlaget ett nytt råmanus till den 1 januari. Det kommer att bli något längre än mina tidigare berättelser samtidigt som jag har haft mindre med skrivtid än jag brukar. Pga att jag gjort annat. Åkt till Sverige en sväng till exempel, tagit hand om våra airbnb-gäster, bråkat med handverkare, vattnat blommorna, varit ute med hunden, promenerat i bergen, skrivit en ljudboksserie, hängt på sociala medier och varit ganska odisciplinerad i största allmänhet. Livet ska ju levas och avnjutas också, trots viruselände och konfineringar.

I eftermiddags njöt jag en stund medan jag stod på terrassen och tittade på himlen och havet. Inget filter på den bilden, precis detta var min utsikt under några sekunder, innan ljuset skiftade och kylan jagade in mig i huset igen.

Nu ska jag dricka glögg. Och fortsätta skriva.

Inga kommentarer: