söndag 7 mars 2021

Klantigt fall

Jag föll i morse när jag var ute med Dexter. Såg mig inte för, snubblade över en betongsugga och ramlade pladask i asfalten. Bortsett från en rejäl stukning, smärta och några skrapsår gick det bra. Jag ringde efter hjälp men T sov och hörde inte telefonen. Så det blev till att linka hem för egen maskin. Som tur var hade det slutat regna och jag kunde använda paraplyt som stöd.

Slutpromenerat på ett tag med andra ord och allmänt besvärligt, särskilt som att jag i morgon måste bege mig ut för att ta ett PCR-test. Fransk sjukvård är mycket noga med säkerheten så förutom att alla – läkare, sköterskor, receptionsfolk, städare, patienter osv – använder munskydd, måste patienterna ha ett negativt och nytaget covidtest att visa upp inför varje större ingrepp och operationer.

Klumpvrist.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Din stackare! Men skönt att tarmen mår bra, Fasiken vad viktigt det är.

(Min bubblar inte ens längre, eftersom jag äter LCHF. Inget är spänt, inget bråkar. Enda problemet med det var att jag blev blir hård i magen, men det har jag ju medicin mot numera efter läxan med en inflammerad tarmficka)

Annika Estassy sa...

Så bra att det slutat bubbla! Och skönt med medicin.

Åsa Hellberg sa...

Din fot ser verkligen hemskt skadad ut, den stackaren!