torsdag 11 mars 2021

Omfokusering

Livet på senare tid har handlat väldigt mycket om hälsan och jag känner mig rätt mätt på det ämnet. Dags att fokusera på skrivandet. Många lögner små befinner sig hos redaktören och medan jag väntar på att få manuset i retur, bollar jag med min ljudboksförläggare om nästa projekt – julnovellen. Nelly från ljudboksserien Vingården mellan berg och hav kommer att vara den som driver berättelsen framåt och det ska bli så roligt att skriva om henne igen!
Annat jag gjort, min onda fot till trots, är att putsa våra stora skjutfönster. Ett enkelt jobb eftersom det är rena ytor och jag har en stor och bra skrapa, men som måste göras ofta då det stänker salt ända hit upp.
Jag njuter av utsikten och Dexter spanar på grannens hundar.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Alltså den där utsikten är MAGISK!