torsdag 1 april 2021

Inte tid för skämt

Det är visst 1 april idag – och skärtorsdag – men jag redigerar för fullt och har inte tid att tänka på vare sig skämt eller påsk. Bortsett från en påsklunch med R och K på lördag är det jobb som gäller om jag ska hinna bli klar till tisdag. Snart kan jag mitt manus utantill. Lagom tills det är dags att skicka det till tryck kommer jag att vara så trött på det att jag nästan kräks. Fast där är jag inte ännu och jag tycker fortfarande att processen är rolig.

Inget aprilväder ännu, utan enbart sol och blå himmel. Jag har tagit ut dynorna till altanmöblerna och dricker mitt morgonte ute på storterrassen, den med havsutsikt. Lunchen äter vi på köksterrassen, omgivna av blomkrukor och i lä för vinden, och tvätten hänger jag upp på sovrumsbalkongen samtidigt som jag tittar ut över havet. Några längre promenader tillåter foten fortfarande inte men jag njuter av tillvaron ändå.

Inga kommentarer: