söndag 5 september 2021

Säsongen är snart slut men sommaren fortsätter

Våra sista hyresgäster för i år har installerat sig och uthyrningssäsongen närmar sig sitt slut. Det blev en bra sommar med enkom trevliga gäster och vi har redan fått förfrågningar angående nästa år. Hur det blir med den saken vet vi inte ännu, utan vi avvaktar tills vi vet om vi får besök av familj och vänner.

Men än är inte sommaren slut! Igår till exempel satt vi utomhus och åt middag tillsammans med några vänner, och jag behövde aldrig plocka upp koftan jag tagit med mig utifall det skule bli lite kyligt. Som jag älskar klimatet här!

Nästa vecka får jag tillbaka långnovellen/kortromanen av förlaget och sedan är det bara att börja redigera. Det ser jag fram emot!

Bilden är från i morse. Dimman rullade in mot land men luckrades upp när vinden vaknade.

Inga kommentarer: