lördag 16 oktober 2021

Öppen planlösning


Öppna planlösningar har sina för- och nackdelar. Men även om jag till en början var tveksam, är jag nu överlycklig att bottenvåningen saknar mellanväggar. Jag älskar detta enda stora rum på nästan 40 kvm som får tjäna som hall, kök och vardagsrum. Och så gillar jag nivåskillnaden på fem trappsteg och takhöjden på 3,30 meter som mest.

Saker vi gjort idag: monterat in bilbarnstolen i Hondan och satt upp tre stycken trappgrindar. Bilbarnstolen var ingen lek kan jag lova. Vilken skillnad på dagens modeller jämfört med dem som fanns när mina barn var små! Den jag köpte till barnbarnen skulle utan problem platsa i ett rymdskepp ... 

Vädret: svag nordlig vind, sjutton plusgrader och helt molnfritt.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är verkligen jättefint! Att detta stora rum sedan fortsätter direkt med terrassen ut mot havet, tycker jag nästan är det som är allra bäst. Lätt att förstå att ni är nöjda. Det är viktigt att inte bli hemmablind, utan verkligen se det fina man har, och det märks ju att du gör. Fortsätt glädjas åt huset och den fantastiska vyn!

Annika Estassy sa...

Jag gör mitt bästa för att inte bli hemmablind! :)