måndag 14 augusti 2023

Jag skriver inga inlägg eftersom ...

 ... jag ägnar mig åt annat som inte är särskilt spännande att skriva om. Som att läsa, vilket är både ett nöje och en nödvändighet. Jag vill ju utvecklas som författare och det kan jag inte göra om jag inte läser berättelser som andra skrivit. Bra berättelser. De dåliga och illa skrivna klarar jag mig utan.

Jag njuter av sommaren också vilket innebär att bada och simma. Träffa vänner. Delta i byns olika aktiviteter. Bror och far planerar att hälsa på ett par dagar och sedan är det jag som ska iväg till pappa. T och Dexter följer inte med den här gången utan jag lämnar killarna hemma och tar tåget. Det ska bli trevligt att inte behöva känna ansvar för någon annan än mig själv för ovanlighetens skull. När min syster var här sa hon att jag är en person som är mån om att andra ska ha det bra. Jag är inte säker på att det stämmer men det var ändå en intressant iaktagelse.

Det sägs att denna vecka ska bli sommarens varmaste på många ställen i landet. Fast på vår kustremsa är det som vanligt flera grader svalare och termometerna håller sig under trettio grader. 

Videon är från gårdagens ljuvliga soluppgång och utsikten den från balkongen utanför sovrummen. Vilken ynnest att mötas av denna syn när man drar upp jalusierna!

Inga kommentarer: