lördag 14 oktober 2023

Pizzakväll

Dagarna går så fort. Måndag till fredag är det jobb som gäller. Men i dag är det lördag så jag har gjort annat. Sopat terrasserna efter att T plockat undan dynor och annat. Det sägs att det ska bli regn nämligen och då är det bra om terrasserna är rena från sand och vissna löv och blommor. Men regn? Fan tro't ... 

Vi åkte in till Perpignan för att hämta mina vigselringar som jag låtit förstora två storlekar så att jag kan ha dem även när fingrarna sväller av sommarvärmen. Guldsmeden gjorde ett fantastiskt jobb och ringarna är lika fina som när jag gifte mig för sjutton år sedan.

Strax ska vi åka ner till byn och hämta pizzorna vi beställt. Känns festligt eftersom det är ytterst sällan som vi äter pizza. Glamorösare än så blir det inte idag.

Inga kommentarer: