lördag 24 februari 2024

Hurra för regn och kortisonsprutor!


En natt utan smärta i axeln, den första sedan den 14:e  eller om det var den 15:e december då jag föll och skadade den. Vilken fantastisk känsla! Jag reagerar alltså mycket positivt på kortisonsprutan jag fick rakt in i den skadade senan/muskeln igår. Läkaren gav mig först lokalbedövning och med hjälp av röntgenkameran hittade han precis var han skulle sticka. Han injicerade även kontrastmedlet. Sedan gick jag över till rummet där scannern var, en mindre och tyst variant av en magnetröntgen. På franskt vis fick jag med mig bilderna tillbaka hem men själva resultatanalysen dröjer tills på tisdag. Som jag känner mig just nu borde det inte vara nödvändigt med operation. Hoppas, hoppas! Vi kommer nämligen att ha väldigt mycket för oss i vår och sommar och jag kan helt enkelt inte vara ofärdig. Om två-tre veckor vet vi om våra planer kommer att gå i lås eller inte. Spännande tider ...

Bilden ovan tog jag igår strax efter kl 18. Solen är på väg ner bakom mig, eller bakom bergen snarare, och månen är rund och fin. Det åskar i den mörka molnmassan men inget regn hos oss. Fast igår natt fick vi faktiskt 15 mm regn. Hurra!

Inga kommentarer: