torsdag 14 mars 2024

Dags för redaktören!

Så där, nu skickade jag Vindarnas hus till min redaktör för första gången! Jag har redigerat intensivt i 3-4 veckor för att hinna bli klar senast idag. Deadline är i morgon men då ska jag till sjukgymnasten på förmiddagen och till Perpignan för att byta däck på bilen på eftermiddagen. Nu kan jag slappna av när det gäller manuset och fortsätta planera inför flytten. Prio ett är att rensa en massa så att jag kan boka flyttfirman nästa vecka. Juni då vi flyttar är tydligen högsäsong för flyttfirmor så det gäller att vara ute i god tid. Köparna köper loss gästhusets hela inredning, en granne har köpt husgeråd därifrån och kommer även att köpa matbord, pergola och utomhusväxter. Som sagt – jag kommer inte att vara sysslolös medan jag väntar på att få manuset i retur från redaktören!

Sedan vill jag ta långpromenader med Dexter i det UNDERBARA vårvädret.

Inga kommentarer: