lördag 4 maj 2024

Milda färger

Det är ju bra fint där vi bor och jag tror inte att någon av mina framtida bostäder kommer att ha lika fina omgivningar. Men att bo i en stad innebär att jag istället får tillgång till kultur igen. Och bibliotek. Det ser jag fram emot. Jag är också glad att vi valde att bo ett par kilometer från stadskärnan. Jag behöver nämligen grönska omkring mig för att trivas, har aldrig varit någon asfaltsunge. 

Jag fick ett antal tapetprover från Boråstapeter idag och förälskade mig i en blommig tapet (så klart) som vi nog ska ha i hallen: Friviva. I resten av lägenheten blir det tre olika ljusa enfärgade tapeter ur serien Linen. Eftersom lägenheten är liten och har nordostläge, tänkte jag hålla mig till ljusa och milda färger överlag. Det tror jag blir bra.
Tapeten Friviva från Boråstapeter.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag har linen som fortsättning på min blommiga tapet i matrummet, den är så fin.

Annika Estassy sa...

Vilken färgbrytning tog du?

Åsa Hellberg sa...

4312 natural . Den har en struktur i sig som är fin. Och den var tillåtande. Jag blev knäckt över allt luftblåsor, men de la sig på en timma. Kan vara bra att veta, kanske.

Annika Estassy sa...

Den har jag som provbit! Verkligen jättefin. Kanske till sovrummet? Ska fundera!