torsdag 16 maj 2024

Slutbesiktning

Vår lägenhet slutbesiktigades idag och sonen var där. Några småsaker att fixa och ommålning av vissa ytor men annars är den inflyttningsklar. Vi får ingen milsvid utsikt som nu men jag blir ändå glad av alla lövträden utanför fönstren. Att, som när vi bodde i Norra Djurgårdsstaden, inte ha annat att titta på än höghusen tvärsöver gatan är för deprimerande.

Persiennkillen var också där idag för att ta mått på fönstren. För även om det bara är sovrummet som har insyn kan vi vilja dra ner också i vardagsrummet ibland. Där blir det vita persienner och svart/vita i sovrummet, precis som vi hade i Norrtälje. Nu väntar jag bara på besked från styrelsen gällande inglasningen av balkongen. Jag skulle vilja få det gjort i höst och hoppas att inte styrelsen motsätter sig det.

Jag gissar att balkongen blir Dexters favoritplats. Han gillar ju att hålla koll på omgivningarna. Men i jul får han samsas om utrymmet med granen. Tänk, inte ens midsommar och jag planerar redan för julen ...

2 kommentarer:

Boel sa...

Så roligt att följa er resa. Och jag har redan tipsat bokklubben om din nya bok för höstens läsning. Lycka till med flytten!

Annika Estassy sa...

Åh, men tack och tack!