fredag 21 juni 2024

Midsommarafton och nya glajjor

Midsommarafton men istället för att baka jordgubbstårta och duka fram sju sorters sill som jag skulle ha gjort om vi bott i Sverige, har jag varit hos veterinären för att vaccinera Dexter. 

Och så har jag hämtat ut mina nya glasögon. Jag skulle egentligen bara beställa nya, lite starkare glas att ersätta mina repiga med när jag var hos optikern i förra veckan, men så råkade jag få syn på ett par champagnefärgade Burberrybågar ... 

Inget midsommarfirande för vår del alltså men i Frankrike firar man La fête de la musique i helgen och La fête de la Saint Jean på söndag. Men vi stannar nog hemma och tar det lugnt. Eller så promenerar vi ner till byn i morgon och äter lunch. Eller åker över till Spanien. Eller ...

Men nästa års midsommarafton ska jag baka jordgubbstårta igen och duka fram sju sorters sill.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Superfina bågar!

Annika Estassy sa...

Tycker jag också!